Skip to content
Novosti

Sustav izdavanja COVID potvrda radi bez pogreške

Na portalu Jutarnji.hr danas je (10. studenoga) objavljen tekst naslova "Donesena nova važna odluka o covid potvrdama, ali u cijeloj priči postoji bizarni problem" i podnaslova "Trenutačno nije do kraja riješen informatički dio posla pa građani ne mogu dobiti nove potvrde s novim datumom". Članak su, bez provjere iznesenih tvrdnji, prenijeli i drugi mediji. Radi istinitog informiranja javnosti dužni smo reagirati i demantirati objavljenu informaciju da građani nisu mogli dobiti potvrde s novim datumom. 

Sustav EU digitlanih COVID potvrda u Republici Hrvatskoj od početka rada nije zabilježio niti jedan problem u operativnom radu. Uvijek je pravovremeno implementirano svako novo pravilo - pa tako i ovo o trećoj dozi cijepiva na koje se referira članak portala Jutarnji.hr.

Napominjemo kako je od 18. listopada do danas - 10. studenoga izdano ukupno 11.888 potvrda za građane koji su cijepljeni trećom dozom cjepiva.

Pozivamo sve medije ukoliko imaju bilo kakvih pitanja vezanih uz rad IT sustava COVID potvrda u RH da slobodno kontaktiraju AKD kako bi javnost dobila točne i pravovremene informacije. 

AKD

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam