Skip to content
Novosti

S CovidGO aplikacijom od danas možete spremati svoje EU digitalne COVID potvrde

CovidGO mobilna aplikacija

Kako je ranije najavljivano novom nadogradnjom mobilne aplikacije CovidGO omogućena je pohrana EU digitalnih COVID potvrda u digitalni novčanik unutar aplikacije, uz postojeću funkcionalnost verifikacije istih.

Od danas će svi građani koji svoju potvrdu prime putem e-maila na mobilnom uređaju istu moći spremiti u digitalni novčanik klikom na poveznicu iz e-maila u kojem će nalaziti i lozinka. Ranije izdane potvrde građani mogu spremiti skeniranjem QR koda te unošenjem lozinke s potvrde.

Digitalni novčanik brinut će i o statusu vaše EU digitalne COVID potvrde – datum valjanosti ispisan je u aplikaciji, a zelena kvačica √ ili crveni X signaliziraju o trenutnom statusu potvrde u skladu s hrvatskim pravilima verifikacije.

Aplikacija ima i mogućnost pohranjivanja više potvrda.

Uređaj lokalno pohranjuje podatke dostupne na potvrdi, ali ih ne distribuira, ne provjerava niti razmjenjuje s trećim stranama te su osobni i zdravstveni podaci sigurni. EU digitalna COVID potvrda valjana je isključivo uz predočenje osobnog dokumenata.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam