Skip to content
Novosti

Obavijest o otežanoj isporuci e-mail poruka

Obavještavamo korisnike sustava EU digitalnih COVID potvrda da je radi privremenih poteškoća u radu usluge slanja e-pošte putem poslužitelja vanjskog pružatelja usluge, u pojedinim slučajevima otežano slanje COVID potvrda putem e-maila.

Građani koji sustavu pristupaju online putem e-Građana svoje potvrde mogu preuzeti lokalno na računalo ili ih fizički isprintati.

Potvrde će biti dostupne u sustavu te će, po otklanjanju poteškoća od strane vanjskog pružatelja usluga, biti isporučene.

Zahvaljujemo korisnicima na strpljenju te naglašavamo kako će sve e-mail poruke i potvrde za koje poslan zahtjev biti isporučeni u trenutku kada pružatelj usluga omogući neometani rad e-mail usluge.

DOPUNJENO

Oko 14 sati zabilježena je stabilizacija s radom usluge za slanje mailova te se oni ponovno isporučuju pravovremeno. Još jednom zahvaljujemo korisnicima na strpljenju i razumijevanju.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam