Skip to content
Novosti

Nova verzija mobilne aplikacije CovidGO

CovidGO 2

U Google Playu i Apple App storeu od sada je dostupna nova verzija mobilne aplikacije CovidGO s novim vizualnim prikazom i poboljšanim korisničkim iskustvom. Osim novosti u dizajnu ovom nadogradnjom omogućen je pristup detaljima potvrde pohranjene u digitalnom novčaniku aplikacije gdje korisnici mogu vidjeti sve podatke na osnovu kojih se potvrda izdaje, primjerice vrstu cjepiva, broj cijepljenja, izdavatelja potvrde i drugo.

Aplikacija sada omogućuje i odabir jezika - hrvatskog ili engleskog. Korisnici mogu odabrati i prikaz aplikacije u tzv. dark modeu, odnosno tamnom načinu prikaza.

Novost je i par koraka manje koji su potrebni za pohranu potvrde u digitalni novčanik te je sad već prilikom prvog skeniranja omogućena i opcija pohrane. Sve što je potrebno napraviti nakon skeniranja je unos lozinke za mobilnu aplikaciju koja je ispisana na vašoj EU digitalnoj COVID potvrdi.

Ovisno o namjeni za koju koriste CovidGO korisnici mogu odabrati hoće li za prvi ekran aplikacije odabrati mogućnost skeniranja ili digitalnog novčanika.

Mobilna aplikacija CovidGO jedini je siguran način provjere valjanosti EU digitalnih COVID potvrda u RH, a ujedno služi i kao digitalni novčanik za pohranu potvrda. U digitalni novčanik moguće je spremiti neograničen broj potvrda, ali i provjeriti do kojeg datuma je pohranjena potvrda valjana u RH.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam