Skip to content
Novosti

Mobilna aplikacija CovidGO dostupna i na Google Playu

CovidGO mobilna aplikacija

Nakon što je prošlog tjedna bila dostupna za preuzimanje na Apple App Storeu, od danas je i na Google Playu dostupna mobilna aplikacija CovidGO za provjeru EU digitalnih COVID potvrda. Aplikacija omogućava validaciju QR kodova na EU digitalnim COVID potvrdama izdanim u Republici Hrvatskoj i državama članicama EU. Mobilnom aplikacijom moguće je provjeriti potvrde o testiranju, potvrde o cijepljenju i potvrde o preboljenju.

CovidGO ne obrađuje osobne podatke, već provjerava nacionalni digitalni potpis zapisan u QR kodu. U slučaju valjane potvrde ekran će se prikazati u zelenoj boji, a u slučaju da potvrda iz bilo kojeg razloga nije valjana prikazat će se crveni ekran s dodatnim obrazloženjem.

Mobilna aplikacija CovidGO za građane je besplatna, a sukladno odlukama Nacionalnog stožera civilne zaštite, olakšat će provjere valjanosti potvrda za vrijeme događanja na kojima će biti prisutne osobe koje posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu.

Do sada je svoju potvrdu preuzelo više od 300.000 tisuća građana.

Aplikaciju preuzmite skeniranjem QR koda u nastavku:

CovidGO mobilna aplikacija

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam